Kategoriat
Ahmed Ladarsi
Ahmed Ladarsi on syntynyt Tunisiassa. Tuli 45 vuotta sitten Suomeen töihin Italian suurlähetystöön keittiömestariksi. Työskenteli Vantaan aikuisopistossa opistoisäntänä ja vedi erilaisia ruokakursseja. Hänestä tuli mämmin puolestapuhuja, ja myöhemmin vuonna 2004 Ladarsi perusti Suomen Mämmiseuran. Ladarsi on myös kirjoittanut mämmistä kirjan, jossa seurataan mämmin taivalta pellosta ruokapöytään. Vuonna 2008 Gourmand Awards valitsi kirjan maailman parhaaksi keittokirjaksi single subject -sarjassa. Ladarsi on ottanut itse kaikki Mämmi-kirjan kuvat. Kirjassa on ohjeet perinteisen mämmin valmistukseen sekä reseptejä moneen muuhun mämmiä sisältävään herkkuun, kuten pizzaan, kurpitsansiemenleipään, juustokohokkaaseen ja uunijäätelöön. Vapaa-ajalla Ladarsi muun muassa maalaa tauluja ja tekee veistoksia.